غذای امن تر، کسب و کار بهتر:
اخذ گواهینامه ایزو Sfbb یعنی دستورالعمل های مدیریت ایمنی مواد غذایی و مقررات بهداشت مواد غذایی در شرکت های کوچک برای رسیدن به غذای سالم تر، کسب و کار بهتر.
تمامی افرادیکه در کسب و کار مربوط به مواد غذایی هستند میبایست خودشان و کارکنانشان بهداشت شخصی مناسبی داشته باشند. این استاندارد اطلاعاتی به ما می دهد که چگونه مطمئن شویم که کارمندان سازمان و مواد غذایی که در خدمت ما قرار داده اند، ایمن هستند.
غذای ایمن و در نتیجه آن کسب و کار بهتر شامل موارد و اطلاعات زیر است:
- آلودگیهای متقابل
- تمیز کردن
- منجمد کردن مواد غذایی
- پخت و پز
- مدیریت با استفاده از بررسی روزانه عملکرد مجموعه
بسته های ارائه شده در استاندارد SFBB کاربردی و آسان بوده و برای استفاده به شما کمک خواهند کرد:
این بسته ها مطابق با مقررات بهداشت مواد غذایی هستند.
وجود این بسته ها به شما اطمینان خاطر می دهد تا براحتی غذا بخورید.
با کمک این بسته ها میتوانید شهرت کسب و کارتان را حفظ کرده و بهبود ببخشید.
نمره رتبه بندی بهداشت مواد غذایی خود را بهبود ببخشید.
گواهینامه ایزو SFBB حتی برای کودکستان ها و خانه های مراقبت از سالمندان نیز بسیار حائز اهمیت می باشد. در هر بسته SFBB سازمانها، اطلاعات خاصی برای الزامات مختلفی که در آن سازمان است، وجود دارد.
برخی از الزامات گواهینامه SFBB قبل از شروع کار با مواد غذایی :
- همیشه دست های خود را بشویید
- لباس های تمیز بپوشید
- حتما کلاه بذارید
- اگر دچار مشکلاتی مانند استفراغ و یا اسهال هستید ، به مدیر خود اطلاع داده و اصلا به مواد غذایی دست نزنید.
- ساعت و جواهرات و یا هر چیزی که داخل دستتان دارید را خارج کنید
- حتما لباس مخصوص کار داشته باشید
و هنگامی که کار با مواد غذایی را شروع میکنید:
- سیگار کشیدن ممنوع
- خوردن و نوشیدن ممنوع
- دست زدن به صورت، سرفه یا عطسه ممنوع