گواهینامه ایزو SFBB

غذای امن تر، کسب و کار بهتر:

اخذ گواهینامه ایزو Sfbb یعنی دستورالعمل های مدیریت ایمنی مواد غذایی و مقررات بهداشت مواد غذایی در شرکت های کوچک برای رسیدن به  غذای سالم تر، کسب و کار بهتر.

تمامی افرادیکه در کسب و کار مربوط به مواد غذایی هستند میبایست خودشان و کارکنانشان بهداشت شخصی مناسبی داشته باشند.  این استاندارد اطلاعاتی به ما می دهد که چگونه مطمئن شویم که کارمندان سازمان و مواد غذایی که در خدمت ما قرار داده اند،  ایمن هستند.

غذای ایمن و در نتیجه آن کسب و کار بهتر شامل موارد و اطلاعات زیر است:

-          آلودگیهای متقابل

-          تمیز کردن

-          منجمد کردن مواد غذایی

-          پخت و پز

-          مدیریت با استفاده از بررسی روزانه عملکرد مجموعه


بسته های ارائه شده در استاندارد SFBB کاربردی و آسان بوده و برای استفاده به شما کمک خواهند کرد:

این بسته ها مطابق با مقررات بهداشت مواد غذایی هستند.

وجود این بسته ها به شما اطمینان خاطر می دهد تا براحتی غذا بخورید.

با کمک این بسته ها میتوانید شهرت کسب و کارتان را حفظ کرده و بهبود ببخشید.

نمره رتبه بندی بهداشت مواد غذایی خود را بهبود ببخشید.

گواهینامه ایزو SFBB حتی برای کودکستان ها و خانه های مراقبت از سالمندان نیز بسیار حائز اهمیت می باشد. در هر بسته SFBB سازمانها، اطلاعات خاصی برای الزامات مختلفی که در آن سازمان است، وجود دارد.


برخی از الزامات گواهینامه SFBB قبل از شروع کار با مواد غذایی :

-           همیشه دست های خود را بشویید

-           لباس های تمیز بپوشید

-           حتما کلاه بذارید

-          اگر دچار مشکلاتی مانند استفراغ و یا اسهال هستید ، به مدیر خود اطلاع داده و اصلا به مواد غذایی دست نزنید.

-          ساعت و جواهرات و یا هر چیزی که داخل دستتان دارید را خارج کنید

-          حتما لباس مخصوص کار داشته باشید


و هنگامی که کار با مواد غذایی را شروع میکنید:

-           سیگار کشیدن ممنوع

-          خوردن و نوشیدن ممنوع

-          دست زدن به صورت، سرفه  یا عطسه ممنوع

هزینه اخذ و صدور گواهینامه ایزو

عمده هزینه مربوط به صدور ایزو به هزینه های ممیزی اختصاص می یابد.اخذ گواهینامه ایزو شامل مراحل و مراتب بخصوصی می شود و گاهی این فرایند می تواند پیچیده و تا حدودی طولانی نیز گردد.انجام امور ممیزی سازمان های مختلف نیاز به افراد متخصص جهت بررسی نقاط قوت و ضعف سازمان

HSE-MS ایمنی و بهداشت شغلی

HSE-MSبیان کننده دو استاندارد سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS18001 و سیستم مدیریت زیست محیطی ایزو 14001 می باشد.در زمینه بهداشت شغلی ، ایمنی و محیط زیست ، از دهه های قبل ، برخی شرکت های بین المللی به ویژه در صنایع نفت، اقدام به تدوین استاندارد های کاربردی نمودند

ISO TS 29001

ISO / TS 29001 الزاماتی را در حوزه سیستم مدیریت کیفیت برای طراحی، توسعه، تولید، نصب و خدمات محصولات صنایع نفت، پتروشیمی و گاز طبیعی تعریف می کند. در ادامه توضیحاتی در خصوص اخذ گواهینامه ایزو ISO / TS 29001 ارائه خواهیم داد.

گواهینامه ایزو 22000

ایزو 22000 یک استاندارد بین المللی شناخته شده است که به طور سیستماتیک ایمنی مواد غذایی را در هر زنجیره تأمین می کند. بنابراین اخذ گواهینامه ایزو 22000 یکی از مهم ترین نکاتی است که واحد های تولیدی مواد غذایی باید آن را در نظر بگیرند.

گواهینامه ایزو 45001

از نکات مهمی که می بایست برای میسر سازی نکات بهداشتی و بالا بردن ایمنی در مشاغل به آن توجه نمود ، رعایت دستورالعمل هایی است که با اخذ گواهینامه ایزو 45001 حاصل می شود.این گواهینامه بر اساس سازمان جهانی استانداردسازی یا همان ایزو تهیه و تدوین شده است و دارای ملزومات و مقررات خاصی می باشد.بنابراین واحد های صنعتی و صنایع به منظور کاهش حوادث و بالا بردن ایمنی ملزم به اخذ ایزو 45001 می باشند.

مراحل اخذ ایزو

اخذ ایزو برای هر سازمانی دارای مراحلی است که هم از سوی شرکت مشاور ایزو و هم سازمان متقاضی اخذ گواهینامه ایزو می بایست انجام پذیرد تا نهایتا گواهینامه مورد نظر صادر گردد.این مراحل را به صورت زیر می توان خلاصه نمود.