هزینه اخذ مشاوره ایزو

برای اخذ گواهینامه ایزو از مراجع معتبر نیاز به انجام دستورالعمل هایی می باشد که ممکن است افراد درباره آن ها اطلاعات کافی نداشته باشند. با توجه به این موضوع افرادی که قصد اخذ گواهینامه ایزو را دارند باید در ارتباط با آن مشاوره های لازم را انجام دهند. مشاوره ایزو نیز شامل هزینه جداگانه می باشد که در ادامه در ارتباط با آن توضیحاتی به شما ارائه خواهیم داد.


هزینه اخذ مشاوره ایزو

نکته ای که باید به آن دقت کرد این است که هزینه مشاوره ایزو وابسته به عوامل متعددی است، گذشته از این ها اخذ گواهینامه ایزو و رعایت استاندارد های مورد نیاز برای صدور گواهینامه ایزو نیز شامل هزینه های جداگانه ای می شود. گستردگی هزینه های مربوط به مشاور ایزو آنقدر زیاد است که نمی توان بدون شناخت و بررسی عوامل موثر، مبلغ دقیقی برای آن اعلام کرد.

عوامل موثر بر هزینه مشاوره ایزو عبارتند از :

1.اندازه سازمان

2.نوع فعالیت سازمان

3. میزان ریسک پذیری فعالیت سازمان

4. تعداد پرسنل سازمان

5. استاندارد درخواستی سازمان


به طور کلی مشاوره و استقرار سیستم های مدیریت کیفیت مانند گواهینامه ایزو 9001 ، ایزو 1400 و ... که استاندارد های عمومی محسوب می شوند، هزینه کمتری نسبت به استاندارد های تخصصی خواهند داشت. برای اخذ ایزو پر کاربرد و عمومی دستورالعمل های کلی عموما یکسان بوده و به همین دلیل هزینه مشاوره ایزو کمتر می باشد اما برخی از گواهینامه هایی که به صورت تخصصی ارائه می شوند، نیازمند مشاوره جداگانه و دقیق تری هستند که این موضوع سبب تغییرات هزینه آن ها می شود.


استاندارد های خاص هزینه های جانبی و به تبع آن هزینه های مشاوره بیشتری خواهند داشت. از جمله هزینه های جانبی اخذ گواهینامه ایزو خاص به موارد زیر می توان اشاره کرد:

هزینه اخذ مشاوره ایزو


هزینه های جانبی مشاوره گواهینامه های خاص:

1.هزینه مجهز کردن آزمایشگاه برای برخی از استاندارد ها همچون اخذ گواهینامه ایزو 17021

2. هزینه تغییر و استاندارد سازی محیط کار در گواهینامه هایی مانند GMP در صنایع دارویی و غذایی

3.هزینه کنترل مستندات و کنترل سوابق ( این هزینه ها در کلیه استاندارد ها اعم از عمومی و تخصصی باید در نظر گرفته شود)

4.آموزش پرسنل موثر در کیفیت (این هزینه ها در کلیه استاندارد ها اعم از عمومی و تخصصی باید در نظر گرفته شود)

نکته: چنانچه سازمان درخواست کننده استقرار سیستم و مشاوره ایزو دارای شرایط مناسب در محیط کار و آزمایشگاه ها ( در صورت وجود) باشد، هزینه های مشاوره ایزو و استقرار سیستم های گواهینامه ایزو ناچیز خواهد بود.


نکته ای که می بایست در نظر گرفت این است که هزینه مشاوره ایزو ممکن است به عوامل دیگری همچون میزان پیچیدگی و اندازه سازمان، نیاز متقاضی اخذ گواهینامه ایزو و و ابعاد خدمات مورد نیاز، تعداد دفاتر و شرکت ها، میزان گردش مالی شرکت در سال، تعداد کارکنان مجموعه و... بستگی داشته باشد و به همین دلیل نمی توان به طور قطعی برآورد هزینه شود.


روش های مشاوره ایزو به چه شکل است؟

بر اساس نیاز متقاضی و نوع گواهینامه مورد نیاز هزینه مشاوره می تواند به صورت های مختلف صورت گیرد. به طور مثال شما می توانید به روش آنلاین پیش از اخذ گواهینامه ایزو مورد نظر خود اقدام به مشاوره های لازم و عمومی جهت یادگیری برخی موارد از جمله آموزش کارکنان و... نمایید که این نوع مشاوره به صورت تخصصی نمی باشد. چنین دوره هایی عموما ارزان قیمت بوده و برای مشاوره های تخصصی مناسب نمی باشد.


برای انجام مشاوره دقیق و کامل می توان از روش های پیشرفته و مستقیم مشاوره استفاده کرد که این نوع مشاوره برای اخذ گواهینامه ایزو پرکاربرد و دارای اهمیت بسیار مناسب می باشد. انجام این مشاوره با بررسی روش های مورد نیاز شرکت یا سازمان شما انجام می شود و به همین دلیل دارای دقت بیشتری می باشد.


این نوع از مشاوره تمرکز کاملی بر روی روش های اصولی کسب و کار، بررسی و نظارت کامل بر روی فرآیند ها، بررسی نواقص و مشکلات و تمرکز بر روی حل آن ها و... دارد.


اخذ مشاوره پیشرفته از مشاوران متخصص

با توجه به این که مشاورانی که برای اخذ گواهینامه ایزو در چنین کیفیتی نیازمند تخصص و مهارت بسیار بالایی می باشند و مهارت آن ها در مرحله بالایی قرار دارد تعدادشان نسبت به سایر مشاوران اخذ ایزو کمتر می باشد و طبیعی است که هزینه مشاوره با چنین افرادی دارای هزینه های بیشتری باشد.


مشاوران ایزو در مرحله نخست از محل کار و مجموعه شما به صورت حضوری بازدید به عمل خواهند آورد و پس از ارزیابی و بررسی های لازم سیستم مدیریت مستند بر اساس نیاز مجموعه تهیه خواهند نمود و بر با توجه به آن ها اقدام به صدور گواهینامه ایزو می نمایند.


شرکت QAL به عنوان مرجع صدور گواهینامه ایزو یکی از بهترین شرکت ها در این زمینه می باشد. ما با در اختیار قرار دادن مشاوران زبده در زمینه اخذ گواهینامه ایزو قادر به انجام مشاوره های لازم جهت پیشرفت مدیریتی و سازمانی شما خواهیم بود. اگر قصد انجام مشاوره در زمینه اخذ گواهینامه ایزو مورد نشر خود را دارید، می توانید با ما در ارتباط باشید.


اخذ ایزو 9001

ما قصد داریم یک راهنمای مفید در ارتباط با اخذ گواهینامه ایزو 9001 و دلیل اهمیت این گواهینامه در این قسمت به شما ارائه دهیم. ایزو 9001 یکی از مهم ترین استاندارد های موجود در زیر مجموعه ISO 9000 است. Quality Assessment Lia یک گواهینامه معتبر تحت اعتبار ASCB هست، بنابراین قبل از اینکه شما شروع به کار کنید، با ما در ارتباط باشید تا بتوانید به شما کمک کنیم تا شرایط لازم برای اخذ گواهینامه ایزو و دستیابی به صدور گواهینامه معتبر ISO 9001 را داشته باشید.

اصطلاحات مربوط به گواهینامه ایزو

برای آشنایی با روند اخذ گواهینامه ایزو و یا آگاهی بیشتر با فرایند استاندارد سازی، سازمان ایزو اقدام به ارائه تعاریف و اصطلاحاتی نموده است که توسط کشورهای عضو این سازمان به شکل هماهنگ پایه گذاری شده است. زبان اصلی تعاریف یکپارچه سازمان ایزو بر اساس دو زبان رسمی انگلیسی و فرانسوی می باشد و آنچه که می توان مشاهده کرد استفاده از واژه ها و اصطلاحات بر اساس این دو زبان می باشد که هر کشور می تواند آن را بر اساس زبان کشور خود ترجمه نماید.

گواهینامه های ایزو پرکاربرد

با وجود مشاغل و حرفه های مختلفی که امروزه در سطح جهانی وجود دارد می بایست برای هریک از آن ها استاندارد هایی واحد و جهانی معرفی شود.به همین دلیل گواهینامه ایزو انواع مختلفی دارد که هرکدام برای کابردی خاص مورد استفاده قرار می گیرند که در این میان تعدادی از آن ها کاربرد بیشتری دارند.

گواهینامه ایزو 31000

تمام فعالیت های یک سازمان که با ریسک همراه است باید مدیریت شود. فرآیند مدیریت ریسک به تصمیم گیری هایی کمک می نماید که همراه با در نظر گرفتن عدم قطعیت و امکان وقوع حوادث و رویدادهای (عمدی و غیر عمدی)آتی و اثرات آنها بر اهداف مورد توافق است.

گواهینامه نشان حلال

استاندارد حلال – HALAL – توسط گروهی از کارشناسان استاندارد سازی سازمان کنفرانس اسلامی (OIC) و توسط کمیته فنی استانداردها و مؤسسه مترولوژی کشورهای اسلامی (SMIIC) در مورد مسائل مربوط به مواد غذایی حلال به تصویب رسیده است.

اخذ گواهینامه ایزو 16949 IATF

گواهینامه ایزو IATF16949:2016 جايگزين ISO / TS 16949: 2009 استانداردي است که الزامات سيستم مديريت کيفيت (QMS) را براي بخش خودرو مشخص مي کند.