کارشناسان معتقدند استفاده از محصولات ارگانيک هم در کوتاه مدت و هم در دراز مدت تأثير بسيار زيادي بر افزايش سلامت دارد. اما دقيقا منظور ما از توليد ارگانيک چيست؟ همان طور که اشاره شد غذاي ارگانيک يا طبيعي بدون دخالت آفت کش ها و کودهاي شيميايي توليد مي شود. در واقع اين روش شيوه اي از کشاورزي است که طي آن در هيچ يک از مراحل کاشت تا برداشت، جمع آوري و بسته بندي محصولات کشاورزي از کود شيميايي استفاده نمي شود. هر چند اين محصولات به علت ناشناخته بودن در ابتدا تنها در فروشگاه هاي کوچک يا در بازارهاي محلي کشاورزان قابل دسترس بود، ولي در سال هاي اخير به طور وسيعي در بيشتر فروشگاه هاي کشورهاي اروپايي و آمريکايي قابل دسترس است. وي تصريح مي کند: در ابتدا غذاي ارگانيک تنها شامل سبزي هاي تازه بود و اولين مصرف کنندگاني که از غذاي ارگانيک استفاده مي کردند، به دنبال غذايي بودند که بدون استفاده از مواد شيميايي توليد شده باشد.
از اين روشركت QAL-IRANبه منظور ترويج مصرف غذاهاي ارگانيک خدمات ويژه اي را براي توليدكنندگان اين محصولات در نظر گرفته است كه با اخذ گواهينامه ایزو ارگانيك و استفاده از نشان آن بر روي محصولات خود به بازارهاي جهاني راه پيدا كنند .
درسیستم ارگانیک سه نوع فارم تعریف شده است :
- فارم کشاورزی ( زراعت و باغی )
- فارم شیلاتی ( پرورش فرآورده های شیلاتی)
- فارم پرورش دام و طیور ( گوشتی و تخم گذار)
انواع گواهینامه ارگانیک:
در سیستم ارگانیک دو نوع ممیزی و صدور ایزو وجود دارد :
1- گواهینامه ارگانیک تولید کننده (Producer)
2- گواهینامه ارگانیک فرآوری (processor )
شرکت QAL عضو انجمن ارگانیک ایران و همچنین عضو انجمن ارگانیک جهانی (IFOAM) می باشد